Beograd: Četiri osobe lakše povređene

Izvor: S media, 11.Jan.2012, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Četiri osobe lakše povređene

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je agenciji Beta da su tri osobe povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 20.30 dogodila u Ulici Indire Gandi.

Muškarac star 23 godine povređen je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 1.30 kod restorana "Franš" i on je, sa tupim povredama glave, prevezen u Urgentni centar.

Sudar na Voždovcu, troje povređenih

Automobil se prevrnuo u Jabučkom ritu - troje povređenih

Preminuo pešak >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kojeg je udarila Petra Cvijić

U porodičnoj tuči u Ulici Branka Momira, posle koje su intervenisale dve ekipe Hitne pomoći, lakše je povredjeno pet osoba, kazala je Macura.

Ona je navela da su se toj službi prethodne noći najviše javljali astmatičari i srčani bolesnici, a da su ekipe Hitne pomoći na javnom mestu intervenisale osam puta.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.