Beograd: Bez naplate parkinga tokom vaskršnjih praznika, promenjeno radno vreme prodavnica

Izvor: Beta, 11.Apr.2023, 10:56

Beograd: Bez naplate parkinga tokom vaskršnjih praznika, promenjeno radno vreme prodavnica

Parking servis u Beogradu neće naplaćivati parkiranje od petka do ponedeljka, 14. do 17. aprila, a prodavnice prehrambenih prozvoda radiće po izmenjenim rasporedu.Parking servis je saopštio danas da će tokom praznika dežurati ekipa "pauk" službe i da će redovna naplata parkiranja biti nastavljena u utorak 18. aprila.Iz gradskog Sekretarijata za privredu je saopšteno da po odluci o radnom vremenu zanatstva i trgovine, prodavnice u nedelju, na Vaskrs, mogu biti zatvorene, preneo je Beoinfo.Kako se navodi, u petak, subotu i ponedeljak, 14, 15. i 17. aprila, hipermarketi, supermarketi, superete, mini-marketi moraju da rade najmanje od 9.00 do 12.00.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RADNO VREME PIJACA NA USKRS Ovo su svi detalji

Izvor: Blic, 11.Apr.2023

Javno komunalno preduzeće „Beogradske pijace” najavljuje da će sve pijace koje posluju u sastavu ovog preduzeća, u petak, subotu i ponedeljak, 14, 15. i 17. aprila, raditi po uobičajenom radnom vremenu od 6 do 19 časova.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.