BeoKon ponovo u Beogradu, organizatori najavili bogat program

Izvor: Beta Video, 13.Nov.2015, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BeoKon ponovo u Beogradu, organizatori najavili bogat program

BEOGRAD - Beogradska fanovska konvencija BeoKon biče održana u subotu i nedelju u Beogradu, a organizatori su najavili da očekuju oko 1.000 posetilaca, koji će tokom dva dana moći da prate raznolik program, namenjen ljubiteljima ``alternativne`` pop-kulture. Najzvučniji gost je engleski strip-autor, ilustrator i grafički dizajner Dejv Mekin. ``Pripreme su skoro gotove. Mislim da ćemo tek u subotu ujutru moći da kažemo da smo spremni, kada otvorimo vrata Doma omladine i kada fanovi pohrle na konvenciju nakon dužeg vremena. Ostalo nam je još malo posla, kao što je sređivanje prostora, ili odlazak na aerodrom da pokupimo našeg počasnog gosta Dejva Mekina, zbog koga smo svi uzbuđeni ``, rekla je agenciji Beta Isidora Vlasak, potpredsednica društva Sakurabana, organizatora ovogodišnjeg BeoKona. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bogat program na ovogodišnjem BeoKonu

Izvor: B92, 13.Nov.2015

Beogradska fanovska konvencija BeoKon biće održana u subotu i nedelju u Beogradu, a organizatori su najavili da očekuju oko 1.000 posetilaca koji će tokom dva dana moći da prate raznolik program, namenjen ljubiteljima "alternativne" pop-kulture...Najzvučniji gost je engleski strip-autor, ilustrator...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.