Benfika kiksnula, Sporting može na vrh

Izvor: Kurir, 02.Feb.2014, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benfika kiksnula, Sporting može na vrh

Fejsa igrao ceo meč, Marković 80, a Đuričić četiri minuta

Fudbaleri Benfike nisu uspeli da savladaju ekipu Žil Visentea 1:1(0:0) u poslednjem subotnjem meču 17. kola portugalske lige.

"Orlovi" tako nisu uspeli da iskoriste novi kiks Porta, koji je nešto ranije poražen na gostovanju Maritimu 1:0, pa sada Sporting ima šansu da izbije na čelnu poziciju.

Gosti iz Lisabona poveli su u 65. minutu, kada je Lima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << jedanesterac pretvorio u gol, ali su domaći izjednačili preko Gonkalveša u 74. Šansu da svom timu donesu pobedu propustio je Oskar Kardoso, promašenim penalom u 94. minutu.

Ljubomir Fejsa odigrao je ceo meč za Benfiku, dok je Lazar Marković proveo 80. minuta na terenu, pre nego što ga je zamenio Kavaleiro. Treći Srbin Filip Đuričić, proveo je na terenu samo četiri minuta, pošto je u poslednjem minutu regularnog toka zamenio Peresa.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Benfika kiksnula, Sporting može na vrh

Izvor: Dzungla.org, 02.Feb.2014

Fejsa igrao ceo meč, Marković 80, a Đuričić četiri minuta OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.