Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jan.2017, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ben Aflek ipak ne režira novi nastavak Betmena

Ben Aflek je uzeo u svoje ruke novi film o Betmanu, ali se povukao sa mjesta režisera.

"Variety" javlja da će ga i dalje producirati i igrati u njemu.

"Postoje određeni likovi koji imaju posebno mjesto u srcima miliona", rekao je Aflek.

"Igranje ove uloge zahtijeva fokus, strast i najbolji mogući nastup koji mogu da dam. Postalo je jasno da ne mogu da radim oba posla na nivou koji zahtijevaju. Zajedno sa studijom odlučio sam da nađem partnera u reditelju >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << koji će sarađivati sa mnom na ovom ogromnom projektu. I dalje sam u ovome, i radimo na tome, ali trenutno tragamo za režiserom. Ostajem izuzetno posvećen projektu i radujem se da oživim ovo za fanove širom svijeta", dodao je popularni glumac.

"Warner Bros" su dodali posebnu izjavu da "u potpunosti podržavaju odluku Bena Afleka i ostaju posvećeni radu sa njim u samostalnom Betman filmu."

Aflek je igrao u "Batman v Superman:  Zora pravednika" i u "Suicide Squad". Sljedeća mu je uloga u "Liga pravednika" koji stiže u novembru.

(MTV)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.