Belopalančani sakupili najviše fiskalnih računa

Izvor: Mondo, 14.Feb.2017, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belopalančani sakupili najviše fiskalnih računa

U nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" najviše koverata sa fiskalnim računima prikupljeno je u Beloj Palanci. Gradovi u kojima bude prikupljeno najviše koverata biće nagrađeni, evo i kako…

Foto: Tanjug/ Tanja Valič

Posle Bele Palanke, najviše koverata sa fiskalnim računima prikupljeno je u Dimitrovgradu, Beloj Crkvi, Plandištu, Golupcu, Sečnju, Prokuplju, Mladenovcu, Bosilegradu, Rakovici, Savskom Vencu i Titelu.

"Učešćem u nagradnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << igri građani se ne bore samo za sebe i potencijalne vredne nagrade već i za grad u kojem žive, dok svaki izdati račun ili potvrda za plaćanje karticom (slip) predstavlja doprinos izgradnji boljeg i odgovornijeg društva", saopštilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

Ludilo: Tapkaroši prodaju besplatne koverte (FOTO)

Lokalne samouprave u kojima bude prikupljeno najviše koverata sa fiskalnim računima i slipovima dobiće wi-fi zone sa besplatnim internetom.

Kako bi svaka opština ili grad imali podjednaku šansu da učestvuju u takmičenju i osvoje nagradu, posmatra se broj prikupljenih fiskalnih računa i slipova u odnosu na broj stanovnika i prosečna zarada na teritoriji lokalne samouprave.

IGRAJ ZA STAN: Građani uzeli 1,9 miliona koverata

Takmičenje u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" počelo je 1. februara i traje do kraja marta. Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani Srbije koji prikupe najmanje 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, minimalne vrednosti od po 100 dinara, koji su izdati u 2017. godini.

Planirano je nekoliko izvlačenja koja će biti organizovana u martu i aprilu, a dodeljivaće se automobili, putovanja u zemlji i inostranstvu, tehnička roba, dok je glavna nagrada stan u Beogradu.

NAVALA: Koverte će štampati i tokom vikenda

Nagradna igra je samo jedna od 68 mera u okviru Godine borbe protiv sive ekonomije, edukativne kampanje koju je pokrenula Vlada Srbije u saradnji sa NALED-om i društveno odgovornim kompanijama okupljenim u Savezu za fer konkurenciju.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.