Beli telefon primio 699 pitanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Beli telefon" primio 699 pitanja

BEOGRAD - Pitanja o zdravstvu koja građani mogu postaviti putem "Belog telefona" Ministarstva zdravlja najviše se odnose na probleme u radu zdravstvenih ustanova i zdravstveno osiguranje.

U tom ministarstvu agenciji Beta danas je rečeno da je od 29. aprila ove godine, kada je otvorena ta telefonska linija, do 30. jula primljeno 699 pitanja građana, od čega 316 fiksnim telefonom i 383 SMS porukama.

Pozivanje Belog telefona 0700-111-700 je besplatno, a odgovori >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se na kućnu adresu dostavljaju u roku od osam dana. Pitanja se mogu postavljati o zdravstvenim ustanovama, zdravstvenom osiguranju, zdravstvenoj inspekciji, sanitarnoj inspekciji i inspekciji za lekove i medicinska sredstva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.