Beli prah za Zorana Jankovića

Izvor: B92, 13.Avg.2013, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beli prah za Zorana Jankovića

Ljubljana -- U ljubljansku Gradsku upravu stiglo je pismo naslovljeno na gradonačelnika Zorana Jankovića u kojem je bio beli prah, javili su slovenački mediji.

Beli prah se, naime, raspršio kada su službenici otvorili pismo naslovljeno na gradonačelnika.

Odmah je, kako se navodi, pozvana policija, koja je blokirala zgradu, a na mesto događa stigli su i vatrogasci, preneo je hrvatski portal "Index.hr".

Policija je preuzela beli prah, a prema prvim informacijama, nije reč o eksplozivu niti o otrovnoj supstanci, kao što se u prvih mah mislilo.

Nije, međutim, saopšteno o kakvom se prahu radi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sumnjiva pošiljka za Zorana Jankovića

Izvor: RTS, 13.Avg.2013

Pismo naslovljeno na gradonačelnika Zorana Jankovića u kojem je bio beli prah stiglo u ljubljansku Gradsku upravu. Još se ne zna o kakvoj supstanci se radi. ..U ljubljansku Gradsku upravu stiglo je pismo naslovljeno na gradonačelnika Zorana Jankovića u kojem je bio beli prah, javili su slovenački...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.