Belgrade Banging dovodi StadiumX!

Izvor: Vesti-online.com, 03.Okt.2014, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belgrade Banging dovodi StadiumX!

Zvezde u usponu elektronske scene, mađarski DJ duo, čija je pesma zvanično najviše puštana od strane najvećih svetskih EDM izvođača na festivalu Ultra Music Miami 2014, dolazi u Beograd jednim specijalnim povodom. David i Sullivan koji čine StadiumX nastupaju 25.oktobra na prvom rođendanu najboljeg party brenda u Srbiji - Belgrade Banging.

 

Iz Budimpešte dolaze nam dva producenta, koji su do sada nastupali u svim poznatijim svetskim klubovima i na najatraktivnijim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << klabing destinacijama. Od mnogobrojnih nastupa širom sveta izdvajaju se: Protocol Reboot ADE u Amsterdamu, zatim F**k me I’m famous žurka u klubu Pacha na Ibizi, gde su nastupali zajedno sa David Guettom po njegovom specijalnom pozivu.

   

StadiumX od februara ove godine izdaje muziku za Protocol Recodings, izdavačku kuću Nicky Romera. Traka koja ih je proslavila, postala hit u celom svetu i došla do prvog mesta na Beatport chart-u je “Howl at the moon”, koju su uradili u saradnji sa Taylr Renee.

 



Atmosferu sa nastupa StadiumX-a možete pogledati na fotografijama i videu, na kojima se vidi koliko pozitivne energije i talenta pokazuju David i Sullivan. Podjednako veliki spektakl očekuje se i u Beogradu, kada će Belgrade Banging proslaviti svoj prvi rođendan. Belgrade Banging Birthday biće, prema rečima organizatora, mesto spajanja najboljih EDM hitova, energije, adrenalina, skakanja, slobode, ispunjenja, ljubavi i prijateljstva.

   

U oktobru, Beograd će biti domaćin svetski poznatih DJ-eva i producenata elektronske dance muzike (EDM), trenutno jednog od najpopularnijih muzičkih pravaca u Evropi i celom svetu.

Više informacija na www.belgradebanging.rs.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.