Belgija sve bliže Brazilu, Vels iznenadio Škote

Izvor: Kurir, 22.Mar.2013, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belgija sve bliže Brazilu, Vels iznenadio Škote

Belgija je pobedila Makedoniju s 2:0, a Vels ekipu Škotsku s 2:1

SKOPLJE - Fudbalska reprezentacija Belgije pobedila je u Skoplju selekciju Makedonije rezultatom 2:0 u meču grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine.

Golove za Belgijance postigli su Kevin de Brujn u 26. i Eden Azar u 62. minutu sa penala.

Vels je u Glazgovu nadigrao Škotsku s 2:1. Domaći su poveli golom Enlija u 45. minutu. Škoti su u 71. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ostali sa igračem manje, pošto je isključen Snodgras. Velšani su to iskoristili i golovima Remzija u 72. minutu sa penala i Robson-Kanua u 74. minutu pobedili s 2:1.

Hrvatska je ranije danas u grupi A nadigrala Srbiju s 2:0.

Prvo mesto na tabeli Belgija i Hrvatska sa po 13 bodova. Vels je drugi sa šest, a potom slede Srbija i Makedonija sa po četiri boda. Škotska je poslednja sa dva poena.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.