Bela kuća zabrinuta za zdravstveno stanje Trampa, on šalje ljubav

Izvor: B92, 03.Okt.2020, 12:15

Bela kuća zabrinuta za zdravstveno stanje Trampa, on šalje "ljubav"

Bela kuća je veoma zabrinuta za zdravstveno stanje predsednika SAD Donalda Trampa, prenose američki mediji, a predsednik se oglasio na Tviteru.

Jedan Trampov savetnik rekao je da postoji razlog zašto je predsednikovo stanje zabrinjavajuće, navodi novinar CNN-a Džim Akosta na svom Tviter nalogu.

Sa druge strane, Tramp je naveo da "de na dobro".

"Ide na dobro, mislim, Hvala svima. Volim vas", napisao je Tramp.

Izvor CNN-a rekao je da je Tramp >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vrlo umoran i da pomalo ima probleme s disanjem. Kako navodi Akosta, jedan zvaničnik Bele kuće naveo je da je Tramp "umoran", ali da se stanje ne pogoršava i istakao da javnost ne bi trebalo da bude uznemirena i da Tramp situaciju shvata "vrlo ozbiljno“.

Predsednik SAD prebačen je sinoć u Nacionalni vojno-medicinski centar "Volter Rid". Tramp, koji je zaražen korona virusom, radiće iz predsedničke kancelarije u "Volter Ridu" sledećih nekoliko dana, kaže se u saopštenju Bele kuće.

Ranije je saopšteno i da ima temperaturu i da kašlje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mediji: Bijela kuća zabrinuta za Trampa

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Okt.2020

Bijela kuća je veoma zabrinuta za zdravstveno stanje predsjednika SAD Donalda Trampa, prenose američki mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.