Bekenbauer: Mesi bi se uklopio u Bajernov tim, Ronaldo ne!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Nov.2013, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekenbauer: Mesi bi se uklopio u Bajernov tim, Ronaldo ne!

Počasni predsednik Bajern Minhena Franc Bekenbauer rekao je da bi se fudbaler Barselone Lionel Mesi uklopio u svaki tim.

"Mesi bi se uklopio u svaki tim. Bilo bi stvarno posebno kada bi igrao u Bajernu s Frankom Riberijem", rekao je Bekenbauer nemačkim medijima.

On je dodao da se Kristijano Ronaldo ne bi uklopio u Bajern, a da se Zlatan Ibrahimović ne bi slagao s trenerom Pepom Gvardiolom.

"Gvardiola i Ibrahimović se ne bi slagali u Bajernu, a Ronaldo se >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ne bi uklopio u sistem našeg kluba", rekao je Bekenbauer.

Bajern se trenutno nalazi na prvom mestu Bundeslige sa 10 pobeda i dva remija.

Bekenbauer je od 1964. godine do 1977. igrao za Bajern i za to vreme je odigrao 528 utakmica i postigao 77 golova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bekenbauer: Mesi bi se uklopio u Bajernov tim, Ronaldo ne!

Izvor: Dzungla.org, 21.Nov.2013

Počasni predsednik Bajern Minhena Franc Bekenbauer rekao je da bi se fudbaler Barselone Lionel Mesi uklopio u svaki tim. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.