Begunac vraćen u zatvor

Izvor: RTS, 22.Dec.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Begunac vraćen u zatvor

Kragujevačka policija uhapsila je Milana Glavaševića za kojim je prvog jula raspisana poternica. Posle vikenda provedenog kod kuće, nije se vratio na izdržavanje zatvorske kazne u Okružnom zatvoru u Kragujevcu.

Pedesetdvogodišnji Milan Glavašević uhapšen je prošle noći u blizini svoje kuće u Lapovu i kod njega su pronađeni improvizovani poštolj i nož. Za njim je raspisana poternica prvog jula zbog toga što se posle provedenog vikenda kući nije vratio na izdržavanju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zatvorske kazne. 

Kragujevačka policija sumnja da se mesecima krio na područjima opština Kragujevac, Batočina, Rača, Lapovo i Velika Plana u napuštenim kućama i vikendicama i da je tokom skrivalja obio 80 vikendica i napuštene kuće.

Iz vikendice u selu Bošnjani kod Rače ukrao je lovački karabin, optički nišan i municiju, koju je policija pronašla na groblju u selu Rakinac kod Velike Plane.

Nakon hapšenja Glavašević je vraćen na izdržavanje zatvorske kazne u Okružni zatvor u Kragujevcu - kaže sa u saopštenju Policijske uprave iz Kragujevca.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.