Bedžom do srodne duše

Izvor: Blic, 03.Apr.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bedžom do srodne duše

Da bi pomogao usamljenim muškarcima i ženama koji su se umorili tražeći srodnu dušu, jedan australijski sajt za upoznavanje nudi im bedževe na kojima su njihove namere jasno istaknute.



Male metalne okrugle broševe osmislio je izvesni Evan Dijakopolus, osnivač internet sajta "Yes I Am Single" (Da, ja sam neoženjen/neudata) dostupan na adresi www.yis.com.au.

Njegova zamisao je vraćanje na starinski način upoznavanja, a zainteresovani treba da uplate >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << članarinu od 23 australijska dolara (oko 12 evra).

"Bedž možete da nosite u supermarketu, u vozu, na poslu, gde god da idete. Nikad se ne zna koga možete da sretnete", rekao je Dijakopolus u vezi bedževa na kojima je ispisana i adresa njegovog sajta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.