Bečić: Dok se Vučić bori za Srbe na KiM, opozicija hoće da uzme vlast na ulici!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2018, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bečić: Dok se Vučić bori za Srbe na KiM, opozicija hoće da uzme vlast na ulici!

Predsednika odbora za kontrolu službi bezbednosti, Igora Bečić kaže da dok se predsednik Srbije Aleksandar Vučić bori za narod na KiM, opozicija pokušava na ulicama da promeni vlast

U trenutcima dok naš predsednik Aleksandar Vučić na svaki način pokušava da sačuva bezbednost naših građana na Kosovu i Metohiji, dok pored svih pritisaka koje trpi ostaje smiren i pribran i pokušava da pronađe rešenje veoma komplikovane situacije, za koju veliku odgovornost snose Vuk >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jeremić i njegovi prijatelji, za to vreme opozicija pokušava na ulicama da promeni vlast ne prezajući ni od čega, izjavio je poslanik SNS i potpredsednik Skupštine Srbije Igor Bečić.

- Zato Aleksandar Vučić ima moju punu podršku u svemu što radi i zato sam ponosan što je on predsednik Srbije i moj predsednik. Lično sam ponosan i što ministar Stefanović dolazi iz redova Srpske napredne stranke i on ima našu punu podršku kao ministar, stranački funkcioner i pre svega kao izuzetan čovek i stručnjak što je i u ovoj situaciji pokazao - rekao je Bečić.

Istovremeno, ističe Bečić, želim da čestitam i odam priznanje i policajcima koji su ostali imuni na prostačke uvrede i provokacije predstavnika opozicije predvođene Boškom Obradovićem.

- Činjenica je da je ovakvo ponašanje nedopustivo, i meni je neshvatljivo da neko može na ovako banalan i prostački način da vređa policajce i da im preti. Prosto se zapitam šta je sledeće i na šta su ovakvi ljudi spremni. Da li je to ta demokratija za koju se oni zalažu, na čelu sa tajkunom Đilasom? - upitao je Bečić.

Prema njegovim rečima, ministar Stefanović i pripadnici policije godinama ulažu velike napore da bi se naši građani osećali bezbednim i sigurnim u svojoj državi.

- Do sada smo bili svedoci kako naši cenjeni opozicionari napadaju i vređaju žene na najprostačkiji mogući način, čini mi se da smo sada svedoci njihovog napretka ka demokratiji kroz ove provokativne napade na policijske službenike i ometanje u vršenju dužnosti. To što ste političar ne daje vam za pravo da budete iznad zakona i toga bi trebalo da budu svesni i opozicioni lideri - zaključio je Bečić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.