Bečej: Sanitetsko vozilo – pokon opštine Domu zdravlja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2013, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bečej: Sanitetsko vozilo – pokon opštine Domu zdravlja

BEČEJ -

Opština Bečej poklonila je ovdašnjem Domu zdravlja novo, potpuno opremljeno, sanitetsko vozilo vredno 4,2 miliona dinara. Međutim, tu se neće stati jer je ovogodišnjim budžetom predviđeno je da u Dom zdravlja bude uloženo oko tri puta više.

U Domu zdravlja ističu da je moderno opremljeno vozilo tas na vagi između života i smrti u kritičnim situacijama i kod najtežih povreda.

Koliki je značaj ovog poklona može poslužiti i podatak da su samo prošle godine desetak vozila Doma zdravlja preko jedanaest puta obišli zemlju oko ekvatora od čega su samo dva sanitetska vozila prevalila 204 hiljade kilometara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bečej: Sanitetsko vozilo – poklon opštine Domu zdravlja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2013, 10:44

BEČEJ -..Opština Bečej poklonila je ovdašnjem Domu zdravlja novo, potpuno opremljeno, sanitetsko vozilo vredno 4,2 miliona dinara. Međutim, tu se neće stati jer je ovogodišnjim budžetom predviđeno je da u Dom zdravlja bude uloženo oko tri puta više...U Domu zdravlja ističu da je moderno opremljeno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.