Bebi Dol večeras u Brankow-u

Izvor: Blic, 18.Okt.2012, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bebi Dol večeras u "Brankow-u"

Bebi Dol će posle pune četiri godine pauze održati solistički koncert u okviru programa “Brankov kabare“ u u beogradskom baru “Brankow“ sa početkom od 22:30.

S obzirom da Bebi Dol nema običaj da često nastupa, ovo će biti jedinstvena prilika da publika u glavnom gradu čuje sve hitove iz njene dugogodišnje karijere.

Poslednji put Bebi Dol je u Beogradu i Srbiji nastupila baš u “Brankowu” u aprilu

kad je pevala džez numere, a prestonička publika nije imala prilike da uživo čuje sve njene hitove još od koncerta u Sava centru 2008. godine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bebi Dol nastupila u prepunom klubu “Brankov”

Izvor: Poznati.info, 19.Okt.2012, 03:38

Naša poznata umetnica Bebi Dol održala je večeras solistički koncert u prepunom baru “Brankov”...Na repertoaru popularne pevačice, po prvi put posle pune četiri godine i koncerta u “Sava centru” 2007. godine, našli su se svi njeni hitovi...Na repertoaru pevačice našli su se svi njeni...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.