Izvor: S media, 07.Sep.2012, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bati Živojinoviću sve bolje

Doajen srpskog glumišta Velimir - Bata Živojinović prebačen je sa Vojnomediciske akademije u rehabilitacioni centar „Selters“ u Mladenovcu, gde će nastaviti oporavak od moždanog udara koji je doživeo 3. jula ove godine.

Pričljiv i nasmejan

Zdravstveno stanje poznatog glumca je, prema rečima njegove supruge Lule, dobro i boravak u ovom centru trebalo bi da bude poslednja stanica, pre konačnog otpuštanja na kućno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << lečenje. Bati društvo u sobi u centru u Mladenovcu pravi upravo supruga, za koju je osoblje „Seltersa“ u glumčevu sobu unelo još jedan krevet:

- Bata je malo umoran od puta - prvo je što je rekla gospođa Lula ispred centra u Mladenovcu i dodala da se njen suprug iz dana u dan oporavlja i da mu je bolje:

- Stalno nešto priča, stalno se smeje. Mi smo bili zadovoljni kakao je Bata tretiran na VMA, ali ovde u banji će moći da se kreće, šeta, radi vežbe, što je za njega odlično.

Po preporuci lekara bolnice „Sveti Sava“, u kojoj je zbog težeg moždanog udara lečen prvih 49 dana, Velimir - Bata Živojinović prebačen je 21. avgusta na VMA, na odeljenje neurologije. Popularni Valter je oktobra 2006. godine imao srčani udar, a bolovao je i od gangrene koja je izlečena na Kubi pre tri godine.

Novosti

Foto: S media

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.