Bastać: Zašto je država poslovala sa Vesićevom of-šor kompanijom

Izvor: Beta, 08.Okt.2019, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bastać: Zašto je država poslovala sa Vesićevom of-šor kompanijom

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić bio je od novembra 2013. do maja 2014. istovremeno sekretar privremenih organa Beograda i direktor of-šor firme koja ja pružala usluge javnim preduzećima, objavio je danas potpredsednik Stranke slobode i pravde i predsednik opštine Stari Grad Marko Bastać.On je dodao da je firma koja je registrovana u Delaveru u Americi stopostotni vlasnik firme koja je obavljala mnoge poslove marketinga i odnosa sa javnošću za državna preduzeća, dok je Vesić bio njen direktor."Neki od klijenata su Agencija za osiguranje finansiranja izvoza, Uprava za javne nabavke, Agencija za bezbednost saobraćaja, FL Crvena zvezda, Luka Beograd, Društvo sudija Srbije i Vaterpolo savez Srbije", istakao je Bastać na konferenciji za novinare ispred Skupštine grada.On je pitao nadležne kako je moguće da država dozvoli saradnju sa of šor kompanijom, ko je vlasnik firme i ko je postavio Vesića za njenog direktora.Bastać je novinarima podelio izvod iz Agencije za privredne registre u kojem piše da je firma International communicationas partners DOO promenila zakonskog zastupnika u novembru 2013. godine i umesto Olivere Milošević upisan je Goran Vesić koji je naveden i kao direktor firme.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bastać: Zašto je država poslovala sa Vesićevom of-šor kompanijom

Izvor: Danas, 08.Okt.2019

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić bio je od novembra 2013. do maja 2014. istovremeno sekretar privremenih organa Beograda i direktor of-šor firme koja ja pružala usluge javnim preduzećima, objavio je danas potpredsednik Stranke slobode i pravde i predsednik opštine Stari Grad Marko Bastać. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.