Bas radionice sa Nenadom Vasilićem u Nišu

Izvor: Megafon.co, 25.Jun.2019, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bas radionice sa Nenadom Vasilićem u Nišu

Bas radionice sa niškim najpoznatijim basistom Nenadom Vasilićem biće održane  15. i 16. jula od 12h do 15h  za sve basiste u Nišu, okolini, a i šire!
Glavna tematika su kontrabas & bas gitara, a biće organizovana grupna i pojedinacna nastava. O pravilnom pristupu muzici i umetnosti generalno, ali i o tehnici na instrumentu, stilovima govoriće Nenad Vasilić.
Foto – Igor Ripak

“Ovo je workshop pre svega za odrasle i zrele muzičare, basiste, ali su >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << naravno i klinci početnici i više nego dobrodošli”, kaže Nenad za Megafon i dodaje da su dobrodošli i ostali instrumentalisti.
Za učešće je potrebna samo dobra volja, ali i poneti instrument i pojačalo. Radionice su besplatne, tako da nema prijavljivanja. Lokacija će biti naknadno objavljena, a za sva pitanja tu je mejl – vasajazz@yahoo.com.
Planovi posle radionice Pitali smo Nenada hoće li skoro doći u Niš da održi i koncert.
“Imamo za sada gomile koncerata u Evropi, tako da u Niš nećemo moći uskoro. Izlazi novi CD “Bass Room”, kao i knjiga sa mojim kompozicijama. A ujedno i slavim 20 godina karijere u Austriji, pa ćemo imati puno desavanja tamo.”

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.