Izvor: Mondo, 20.Jun.2018, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baš kao što smo rekli - stigao EIS!

Tokom testa Honor 10 telefona napomenuli smo da će telefon dobiti EIS stabilizaciju kadra i - evo ga, stigao je!

Prvi Honor 10 korisnici dobijaju EIS i druge softverske dodatke za kameru, poboljšanje sistema, sigurnosne zakrpe i nove opcije kroz OTA (Over The Air) ažuriranje veličine 830 MB. Honor na ovaj način želi da poboljša već odličnu kameru, koja sad nudi stabilniji video, ali i kvalitetnije noćne slike. Pretpostavljamo da je i greška koja uzrokuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mutne Full HD video snimke pri 60 fps, takođe ispravljena, ali to ćemo znati tek kad primenimo ažuriranje softvera.

Kamera je dobila i opciju kupovine direktno sa ekrana - uperite kameru ka nekom proizvodu, pritisnite ekran istovremeno sa dva prsta i proizvod će biti izlistan na Amazon sajtu, pomoću Amazon asistenta. Ovo ne radi kod nas, ali kad ste u inostranstvu moglo bi da bude od koristi. Ova opcija zvanično se zove HiTouch.

HONOR: Ne poredite nas sa Huawei kompanijom

Još jedan dodatak je HonorClub aplikacija, koja povezuje korisnike Honor uređaja (nešto poput zajednice i foruma) i nudi mogućnost postavljanja pitanja proizvođaču, na koje on može da odgovori.

Ažuriranje ima oznaku COL-AL10 8.1.0.120 (C675CUSTC675D2), teško je 830 MB i donosi i majske Google zakrpe za Android.

MONDO MobIT

Takođe, tu je i Party Mode, koji omogućava da se ista pesma sa Honor 10 pusti na Bluetooth povezanom zvučniku, kako bi se pojačala i umnožila reprodukcija muzike. Ova aplikacija omogućava da odaberete koju će poziciju imati svaki od osam telefona koji su povezani - prednji zvuk, pozadinski, levi, desni, visoki i niski tonovi i slično.

Ovo ažuriranje očekuje se u Srbiji u narednim danima, a do tada pročitajte Honor 10 test i pogledajte sjajne slike Honor-a 10, koje smo napravili!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.



Izvor: Honor

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.