Baš kao Tom i Džeri

Izvor: Vesti-online.com, 19.Apr.2011, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baš kao Tom i Džeri

Nesvakidašnju scenu, poput onih iz crtanih filmova sa Tomom i Džerijem, zabeležio je jedan fotograf amater u škotskom gradu Aberdinu. On je uspeo neprimetno da slika mačku kako se igra sa mišem.

Da li ste ikada razmišljali kako bi Tom i Džeri izgledali u stvarnom životu? E, pa foto-amater Bil Mekintoš (81) pobrinuo se da nam to dočara.

Neprimetno je slikao mačku i miša dok su se igrali, a sve je podsećalo na poznati crtani film.

Mekintoš nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mogao da poveruje svojim očima, piše londonski Dejli mejl (Daily Mail).

"Video sam kako mačka nešto nosi u ustima, pa sam pomislio da je ulovila pticu. Međutim, kad sam se približio, video sam da je to miš. Mačka se igrala sa njim, trčkarala je okolo, lovila ga, a zatim bezbedno puštala iz kandži. Na kraju je miš bio baš iscrpljen", rekao je Mekintoš, koji je fotografije napravio u blizini svoje kuće u Aberdinu, u Škotskoj.

"Mačka ga je povremeno puštala da se odmori, udalji i krene da beži, ali bi ga ubrzo hvatala i igra bi kretala ispočetka. Ostavio sam ih zajedno. Ne znam da li je mačka na kraju pojela miša. Želim da mislim da nije to uradila", zaključio je Mekintoš.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.