Barselonina petarda Realu, het-trik Suareza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2018, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselonina "petarda" Realu, het-trik Suareza

Fudbaleri Barselone ubedljivo su pobedili Real Madrid 5:1 (2:0) na Nou Kampu u 177. El Klasiku.

Meč je obeležio Luis Suarez sa tri gola u 30. iz penala dosuđenog nakon VAR-a, kao u 75. i 83, a pogađali su još Filipe Kutinjo u 11. i Arturo Vidal u 87. minutu i to bez povređenog Lionela Mesija.

Real je mogao da unese neizvesnost početkom drugog poluvremena kada je smanjio na 2:1 preko Marsela, potom je Karim Benzema propustio veliku šansu, pre nego što je usledio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << šou Suareza.

Real je posle osam godina primio pet golova od najvećeg rivala, ali ono što više boli je četvrti poraz, uz remi, na poslednjih pet utakmica u španskom šampionatu.

Barselona se ovim trijumfom vratila na vrh Primere sa 21 bodom i dva više od Atletika, dok je Real tek deveti sa sedam manje od Katalonaca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.