“Barem je mogao da siluje te likuše, šta fali iskreno” Zastrašujuće poruke učenika iz Novog Sada: Probaću i ja sutra!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 12:16

“Barem je mogao da siluje te likuše, šta fali iskreno” Zastrašujuće poruke učenika iz Novog Sada: Probaću i ja sutra!

Policija odmah reagovala.

Protiv dečaka iz Novog Sada, učenika šestog razreda OŠ "Jozef Fatila" biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda među svojim vršnjacima. On je kako se sumnja napisao zastrašujuće poruke pretnje svojim vršnjacima podržavajući dečaka ubicu sa Vračara i poručio da će "probati da završi, pa šta bude neka bude".

Prema informacijama koje posedujemo, jezive pretnje su otkrivene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon što je školski pedagog prijavio je školskom policajcu da je učenik šestog razreda na viber grupi učenika škole napisao poruku: "Barem je mogao da siluje te likuše, šta fali iskreno. On je hteo da završi gejm, probaću i ja sutra, šta bude neka bude".

Prema informacijama koje posedujemo, školski policajac je odmah reagovao i obavestio zamenika Višeg tužilaštva koji se izjasnio da je u pitanju krivično delo izazivanje panike i nereda i biće mu pisana krivična prijava.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

„On je hteo da završi gejm, probaću i ja“: Dečak iz Novog Sada pisao zastrašujuće poruke na Viber grupi

Izvor: Luftika.rs, 10.Maj.2023

Protiv dečaka M.Š. iz Novog Sada, učenika šestog razreda OŠ „Jožef Atila“ biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda među svojim vršnjacima.. On je kako se sumnja napisao zastrašujuće poruke pretnje svojim vršnjacima podržavajući...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.