Barba platio Igoru hotel!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2012, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barba platio Igoru hotel!

Kako bi svom prijatelju bar malo olakšao boravak u Istanbulu, gde je bio, kako nezvanično saznajemo, zbog zahvata "gama nož" kojim se leči tumor na mozgu, Vlado Georgiev se otvorio za luksuzni hotel!

Naime, Nigor je tokom boravka u Turskoj, gde mu je odrađena intervencija, bio smešten u hotelu koji nije bio visoke kategorije, pa je Barba insistirao na prvoklasnom smeštaju za svog prijatelja.

- Kada su stigli u Istanbul, Igora su domaćini uputili u hotel u kom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je trebalo da bude stacioniran sve dok traje tretman. Tamo je imao plaćena dva noćenja i obroke, ali pošto Georgiev nije bio oduševljen smeštajem, predložio je da promene hotel. Igor je pristao, a Vlado je na sebe preuzeo plaćanje svih dodatnih troškova. Premestili su se u hotel sa pet zvezdica u zapadnom delu grada, u kojem su se zadržali sve do polaska za Beograd. Kada je Igoru završen tretman, poslednjeg dana u Istanbulu dva drugara su iskoristila vreme da obiđu grad i malo se opuste - priča za "Alo!" dobro obavešteni izvor koji je insistirao na anonimnosti.

U želji da proverimo naša saznanja, kontaktirali smo Nigora, koji je potvrdio da je došlo do promene smeštaja u gradu na Bosforu.

- Bili smo zajedno u tom prvom hotelu, a pošto smo ostali dan duže, otišli smo u novi, koji je bio bliži centru, kako bismo imali više vremena za obilazak grada - rekao nam je muzičar ne želeći da otkriva detalje.

Kada je reč o njegovom lečenju, Lazić nije želeo da se mnogo piše o tome.

- Od 2009. godine idem tamo i do sada niko o tome nije pisao. Idem kod turskog doktora koji dolazi u Beograd, ali i ja idem tamo na preglede - rekao je Igor.

Jedna od najsavremenijih metoda kod lečenja tumora na mozgu, "gama nož", primenjuje se već neko vreme na pacijentima iz Srbije. Reč je o specijalnom tretmanu zračenja, prilikom kojeg se odstranjuju ćelije tumora. Oboleli iz naše zemlje na intervenciju putuju u Istanbul, a troškove puta i lečenja snosi Republički zavod za zdravstveno osiguranje. Prema našim saznanjima, Igor je jedan od devet ljudi iz Srbije koji su u toku ove godine obavili pomenutu intervenciju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.