Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2023, 12:27

Bankarske naknade od danas po cenama koje su važile pre godina dana (AUDIO)

Dogovor između Narodne banke Srbije i poslovnih banaka o jednogodišnjem "zamrzavanju" ili smanjenju cena bankarskih usluga prestaje da važi od 1. septembra. To znači da će banke sad moći da nastave da primenjuju tarife koje su važile do septembra 2022. godine, te da će građani, u zavisnosti od banke, i do 30 odsto skuplje plaćati vođenje računa, korišćenje kreditne kartice, bankomata, čekova...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Džentlmenski dogovor" od danas ne važi, očekuje se poskupljenje bankarskih usluga

Izvor: Kamatica.com, 01.Sep.2023

Građani su odahnuli kada je Narodna banka Srbije prošle godine postigla dogovor sa bankama da ne povećavaju cene usluga, a da one koje su donele nove cenovnike, naknade umanje za 30 odsto ili ih vrate na pređašnji nivo..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.