Izvor: Nezavisne Novine, 01.Sep.2017, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka nakon 80 godina dobila arhitektu

BANJALUKA - Ivan Rašković danas je imenovan za gradskog arhirhitektu, tako je grad Banjaluka nakon 80 godina dobio arhitektu.

Gradonačelnik Igor Radojičić rekao je da danas ima veliko zadovoljstvo da pozdravi i predstavi prvog gradskog arhitektu poslije 80 godina.

"Rašković je naš novi ili prvi gradski arhitekta još od vremena Kraljevine Jugoslavije" , kazao je Radojičić.

Dodao je da je Rašković vanredni profesor na Arhotektonskom fakultetu.Univerziteta >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u Beogradu.

Raškovic je rekao da mu je čast što su mu predstavnici Gradske uprave ukazali čast da bude gradski arhitekta.

"Imam iskustva u poslu, ali ovo je do sada najveći izazov u mojoj karijeri, i sa punom koncentracijom i snagom i uz pomoć drugih kolega ću se potruditi da i dati sve od sebe da ostvarimo rezultat", istakao je Rašković.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Ivan Rašković - novi gradski arhitekta

Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Sep.2017

Ivan Rašković, vanredni profesor Univerziteta u Beogradu, imenovan je za gradskog arhitektu, čime je Banjaluka, prvi put nakon nakon 80 godina, dobila gradskog arhitektu. "Gospodin Rašković je naš novi ili prvi gradski arhitekta još od veremena Kraljevine Jugoslavije, i veliko mi je zadovoljstvo...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.