Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2020, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka dobija novi izgled centra i prvi IT park

BANJALUKA - Usvajanjem dvije tačke dnevnog reda grad ulazi u izmjene Regulacionog plana centra Banjaluke, koji će narednih godina biti potpuno transformisan, i u izgradnju prvog naučno-tehnološkog ili IT parka u Lazarevu, rekao je danas gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić na sjednici Skupštine grada.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Radojičić: Radončić od Banjaluke tražio novac za migrante

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Feb.2020, 15:28

​BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da je Grad Banjaluka dobio dopis ministra bezbjednosti u Savjetu ministara Fahrudina Radončića, u kojem moli za novac koji bi se usmjerio za rješavanje migrantske krize i da mu je odgovoreno da je neobično da se od bilo koje lokalne...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.