Izvor: Nezavisne Novine, 30.Maj.2016, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Ubio suprugu, pa sebe (FOTO)

BANJALUKA - Momčilo Tepić (47) iz Banjaluke ubio je jutros iz pištolja svoju suprugu Milicu Tepić (44), nakon čega je pucao u sebe, te je potom podlegao povredama, saznaju "Nezavisne".

Dogodilo se to u Ulici zmaj Ognjenog vuka u Banjaluci oko 6.20 časova.

"Uviđaj na licu mjesta obavila je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Tanja Mrđa, zajedno sa ovlaštenim službenim licima CJB Banjaluka", saopštila je Mira Miletić, iz Okružnog tužilaštva >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Banjaluka.

Po njenim riječima, biće naložena obdukcija oba tijela.

"Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje  i mjere na rasvjetljavanju svih okolnosti navedenog slučaja, a u toku dana će biti i naložena  obdukcija beživotnih tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske", naglasila je Miletićeva.

Nezvanično saznajemo da je mogući motiv ubistva bračni problemi, jer su supružnici razvodili.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA U BANJALUCI Nakon dva promašaja potrčao za bivšom suprugom, ubio je, pa presudio sebi

Izvor: Blic, 30.Maj.2016

Momčilo Tepić (47) iz Banjaluke jutros je oko šest časova u Ulici Zmaja Ognjena Vuka u Banjaluci ubio bivšu suprugu Milicu Tepić (44), a potom izvršio samoubistvo...Prema izjavam komšija, motiv ubistva je najverovatnije ljubomora...Oni su, ističu, bili oko 20 godina u braku, a pre nešto više...

Nastavak na Blic...

Banjaluka: Ubio ženu pa sebe

Izvor: Mondo, 30.Maj.2016

U Ulici Zmaj Ognjenog Vuka u Banjaluci, danas oko 6.20 sati Momčilo Tepić rođen (47) iz Banjaluke ubio je svoju suprugu Milicu Tepić (44) nakon čega se i sam ubio!..Foto: MONDO/Samir Cacan..Četrdesetsedmogodišnji Momčilo Tepić iz Banjaluke preminuo je danas oko 8.20 časova u Univerzitetsko...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.