Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2016, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Pronađen muškarac koji je nestao 6. marta

BANJALUKA - U banjalučkoj ulici Braće Pišteljića, u rijeci Vrbas, pronađen je leš čovjek koji je nestao 6. marta.

Kako je saopšteno iz CJB Banjaluka na lice mjesta u petak pored policije izašli su mrtvozornik i vatrogasci koji su izvadili leš iz vode.

U prostorijama „Novog groblja“ Banja Luka izvršeno je prepoznavanje, te je utvrđeno da se radi o R.K.Z. (1953.) iz Banja Luke. Kako saznajemo rije je o Ranku Zrniću Keviću (53) čiji je nestanak prijavljen CJB  Banja Luka 6.marta.

Pregledom leša od strane mrtvozornika konstatovano je da nema elemenata krivičnog djela.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Pronađen leš muškarca u Vrbasu

Izvor: Mondo, 23.Maj.2016

U banjalučkoj ulici Braće Pišteljića, u reci Vrbas, 20. maja pronađen je leš muškarca R.K.Z. (63)...Foto: Vedran Ševčuk, mondo.ba..Na lice mesta izašli su policijski službenici, mrtvozornik i pripadnici Vatrogasne jedinice Banjaluka koji su izvadili leš iz vode, saopšteno je iz Centra javne...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.