Izvor: Nezavisne Novine, 11.Avg.2017, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjalučkom odborniku prekršajni nalog zbog ometanja saobraćaja

BANJALUKA - Drašku Stanivukoviću, banjalučkom odborniku (PDP), policija je uručila prekršajni nalog nakon što su on i Nebojša Drinić, iz HU "Budi DRUGačiji", danas održali konferenciju za medije nasred ulice, u blizini Zgrade Vlade RS.

Uz navođenje Stanivukovićevih inicijala, iz policije su poručili da su mu prekršajni nalog uručili zbog ometanja odvijanja javnog saobraćaja.

"Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << prekršajnim nalogom sankcionisali su D.S. (24) iz Banjaluke, zbog počinjenog prekšaja iz člana 105. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, jer je u Ulici olimpijskih pobjednika, ometao nesmetano odvijanje saobraćaja", rečeneno je iz banjalučke policije.

Policajci će, kako se dodaje, prekršajno kazniti i drugog mladića koji je počinio istovjetan prekršaj zajedno sa Stanivukovićem.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Prekršajnu PRIJAVU banjalučkom odborniku uručilo čak 12 POLICAJACA!?

Izvor: Blic, 11.Avg.2017

Odbornik Draško Stanivuković (PDP) zaradio je prekršajnu prijavu, jer je prepodne na zaustavnoj traci na ulici u blizini zgrade Vlade RS u Banjaluci održao konferenciju za medije...- Tako je to kad govorite istinu – napisao je Stanivuković na svom fejsbuk profilu...Dodao je da su mu pred kućom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.