Banjalučka beba

Izvor: Vesti-online.com, 24.Sep.2015, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjalučka beba

Članovi humanitarne organizacije "Nemanjići" iz Tićina prvi su čestitali i darovali 34-godišnju Slađanu Kostadinović iz naselja Srpski Milanovac u Banjaluci koja je nedavno rodila šesto dete - zdravu curicu Anastaziju.

Sada u ovoj siromašnoj familiji devojčice kolo vode zajedno sa Duškom, Teodorom i Sarom, pa će sinovi Stefan i Darko morati da se priviknu na novonastalu situaciju. "Iako sam imala veoma težak i komplikovan porođaj, a beba je rođena pre vremena, sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je sve u najboljem redu", poručila nam je Slađana čijoj su porodici na čelu sa suprugom 37-godišnjim nezaposlenim Duškom, pomagali brojni naši čitaoci iz Evrope, Amerike i Australije ali i iz Srbije, Slovenije, Crne Gore i Srpske.

Ako neko od naših čitalaca i donatora želi da čuje srećnu majku, može da kontaktira Slađanu Kostadinović na mobilni telefon: 00387 65 172 121.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.