Izvor: Nezavisne Novine, 06.Avg.2016, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjalučanka u kući već treći put pronalazi zmiju (FOTO)

Jedna Banjalučanka je u svojoj kući, kako kaže, od početka ljeta pronašla čak tri zmije.

Kao dokaz svojim tvrdnjama, ona je banjalučkoj ATV poslala fotografije na kojima se, navodno, nalazi komšija koji je uhvatio zmiju.

Ona navodi da se to dešavalo i prošle godine, te da je tada ukupno pet zmija uhvaćeno. Kaže da ne zna odakle zmije dolaze, ali da živi u strahu i da se plaši za svoje dijete koje ima Daunov sindrom, prenosi banjalučka televizija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
Ova Banjalučanka, koja se obratila ATV-u, tvrdi da je posljednja zmija uhvaćena u petak u 22 časa. Objašnjava i da nema novca da plati nadležne službe koje bi došle i uklonile zmiju. Pomogle su joj, kaže, komšije pa je ujutro dolazila ekipa Eko- bela. Komšije su je, priča, i u petak spasile, jer su uhvatili zmiju.

Njoj je rečeno da su zmije smukovi.

(ATV)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.