Izvor: Nezavisne Novine, 09.Avg.2018, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjalučani ponovo na Trgu Krajine na skupu "Pravda za Davida"

BANJALUKA - Banjalučani su se i večeras 137. dan za redom okupili na Trgu Krajine u ovom gradu kako bi pružili podršku Davoru Dragičeviću, ocu tragično nastradalog mladića Davida.

Kao i svako veče okupljenim građanima obratio se otac stradalog mladića, Davor Dragičević, koji je rekao da ga svaki dan tjeraju da ga ne zapamti kakav je bio.

“Časni i pošteni vatrogasci koji su izvukli Davidovo tijelo, koji su rekli da je bio na suvoj, pješačnoj površini. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Sada ćete vidjeti slike gdje je tijelo mog sina nađeno. Ako je ovo suva površina, ubijte me i osudite me. Ko je dirao moje dijete, moju dušu”, rekao je Davor i pokazao slike mrtvog Davida.

Davor je još jednom ponovio da ako ne bude riješeno ubistvo njegovog sina, izbora neće biti i najavio da će iskopati tijelo sina i dovesti ga na trg.

Na kraju okupljanja poručio je da on i grupa "Pravda za Daida" neće odustati od traženja istina i pravde.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.