Banja Koviljača: Bujica ubila čoveka u kući

Izvor: Vesti-online.com, 06.Avg.2014, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banja Koviljača: Bujica ubila čoveka u kući

Miloš Đurić (65) iz Banje Koviljače utopio se u naletu bujice koja je prodrla u podrum njegove kuće. Prema svedočenju ukućana, nastradali Đurić sišao je sinoć u podrum porodične kuće da prekontroliše instalacije, ali ga je tamo stigao nalet vode.

Otišao da proveri instalacije, a bujica probila u podrum

"On je pokušao da izađe, ali je od siline vode pao i udario glavom o grede. Povredu smo videli kada su ga vatrogasci izneli iz podruma. Oni su došli i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pumpama izvukli vodu iz podruma, a Mišu su pronašli na kotlu za grejanje", kaže Ljubinka, supruga stradalog.

Na samo stotinak metara od njihove kuće tri automobila su potpuno uništena jer ih je bujični potok nosio sve do mosta gde su poput brane začepili prolaz.

 

"To je dovelo do izlivanja vode u okolne kuće tako da je nekoliko domova potpuno uništeno. Od sinoć je palo 120 litara kiše po metru kvadratnom, što je nezapamćeno u ovom kraju", kaže član gradskog veća Loznica Dejan Stalović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.