Baloteliju tri meča suspenzije zbog uvreda sudiji

Izvor: Vesti-online.com, 24.Sep.2013, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baloteliju tri meča suspenzije zbog uvreda sudiji

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Italije suspendvala je igrača Milana Marija Bolotelija na tri utakmice zbog napada na sudiju posle utakmice protiv Napolija.

Mora da pauzira: Mario Baloteli  

Baloteli je posle poraza svoje ekipe od Napolija od 2:1 nasrnuo na sudiju utakmice posle završnog zvižduka, pa mu je delilac pravde na tom meču pokazao drugi žuti karton.

 

U saopštenju Fudbalskog saveza Italije navodi se da je Baloteli >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << suspendovan zbog "uvredljivih i pretećih" komentara upućenih sudiji.

 

Napadač Milana će tako propustiti utakmice protiv Bolonje, Sampdorije i Juventusa, a "rosoneri" su najavili žalbu na suspenziju. Milan u italijanskoj Seriji A nakon četiri kola zauzima 11. mesto sa četiri boda.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Baloteliju tri meča suspenzije zbog uvreda sudiji

Izvor: Dzungla.org, 24.Sep.2013

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Italije suspendvala je igrača Milana Marija Bolotelija na tri utakmice zbog napada na sudiju posle utakmice protiv Napolija.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.