Izvor: N1 televizija, 08.Dec.2021, 14:24

Baljak: Suzana Vasiljević ozbiljna provokacija, legitimisala prljavu propagandu

"Ja sam mogao da predvidim ovaj scenario, zbog protesta i demokratske javnosti koja je ustala, sve se ubrzava, a vlast niša ne prepušta slučaju i taj mali Savet FDU njima postaje zanimljiv", kaže reditelj Janko Baljak, posle odluke Vlade Srbije da savetnicu predsednika Suzanu Vasiljević postavi na mesto članice Saveta FDU.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Profesor FDU otkrio: Sam fakultet je predložio Suzanu Vasiljević za članicu Saveta

Izvor: B92, 08.Dec.2021

Reditelj i profesor FDU Darko Bajić rekao je da je za članicu Saveta tog fakulteta sam FDP predložio savetnicu predsednika Srbije Suzanu Vasiljević...On je pojasnio kako je došlo do izbora u tom telu fakulteta, govoreći da su odlučili da dopune Savet članovima kako ne bi "manjina vladala većinom"..."Da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.