Balašević uz novu pesmu u Puli počeo turneju

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2012, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balašević uz novu pesmu u Puli počeo turneju

Posle duže diskografske pauze, čuveni novosadski kantautor objavio je novu pesmu “Osmeh se vratio u grad”. Pod istim imenom je i njegova turneja po Hrvatskoj.

Slovačka zastava i naramak plišanih meda: Balašević na koncertu u Puli

 

 

Đorđe Balašević i njegov bend Panonska mornarica počeli su turneju "Osmeh se vratio u grad" koncertom u Opatiji. Gostujući na Letnoj pozornici, Panonski mornar koncert je otvorio rečima: "Doći u Opatiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << uvek je lepo, a pevati s vama...eee, to je nešto posebno".

 

Dobroj atmosferi je doprinela i nova scenografija u obliku broda od papira, na kojoj je Đorđe Balašević više od tri sata držao publiku u transu.

 

Ujedno on je na koncertu u Puli najavio i sledeći u Našicama 25. avgusta. Taj je dan rezervisan za celodnevni, besplatni događaj "Piknik s Balaševićem" posle kojeg sledi koncert na otvorenom.

 

Posle duže diskografske pauze, čuveni novosadski kantautor objavio je novu pesmu “Osmeh se vratio u grad”, pod istim imenom kao i njegova turneja.

 

Kompozicija “Osmeh se vratio u grad”, urađena je u prepoznatljivom maniru Balaševića. Numera objavljena na Jutjubu sakupila je više od 25 hiljada pregleda.

 

Posle albuma “Rani mraz” iz 2004, Panonski mornar je objavio samo pesmu “Ne vredi, kasno je” pre tri godine.

 

Početkom septembra Balašević bi trebalo da gostuje u Podgorici.

 

U okviru trodnevnog druženja sa crnogorskom publikom između ostalog će biti priređen njegov koncert i projekcija filma “Kao rani mraz”....

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.