Balašević ispalio Srbe zbog Hrvata

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jun.2012, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balašević ispalio Srbe zbog Hrvata

Đorđe Balašević je, kako je zvanično saopšteno 15. maja, otkazao koncert u Madlenijanumu zakazan za 30. maj zbog zdravstvenih problema. Ali već 1. i 2. juna pevao je u hrvatskim gradovima Bjelovaru i Čakovcu! A samo četiri dana po objavljivanju informacije da je otkazan nastup u Beogradu, tačnije 19. maja, održao je koncert u Hagu!

Iz Madlenijanuma su blagovremeno obavestili Đoletove fanove da će im novac od kupljenih karata biti vraćen. I tu bi se verovatno sve završilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da obožavaoci novosadskog kantautora nisu saznali da je on bio i te kako zdrav za svirku u Hrvatskoj. Razbesneli su se i tako izrevoltirani obratili se Kuriru s pitanjem zašto publika u dva hrvatska grada ima prednost nad srpskom publikom.

Novinari su pozvali Oliveru Balašević, Đoletovu suprugu. Ona nije pitanje do kraja ni saslušala i prekinula je vezu. Poslali su joj potom SMS u kojem su sve napisali, ali odgovor nije stigao. Njihova ćerka Jovana je za jedan dnevni list 18. maja rekla: "Tata je dobro. Reč je o intervenciji na zubima, na koju je dugo čekao".

U Madlenijanumu kažu da ne znaju zbog čega je Đole morao kod lekara.

- Zbog uspešne dosadašnje saradnje s Balaševićem, odlučili smo da mu izađemo u susret i odložimo koncert zakazan za 30. maj. Nismo se raspitivali o detaljima kad nam je rekao da ima neodložan lekarski pregled. Nemamo određen datum njegovog sledećeg nastupa, ali nastavićemo da sarađujemo s njim i u narednoj sezoni, koja počinje 9. oktobra - rekla je Bojana Vasiljević, PR Madlenijanuma.

* 15. maja otkazao koncert u Madlenijanumu predviđen za 30. maj

* 19. maja pevao u Hagu

* 30. maja nije nastupio u Beogradu

* 1. juna pevao u Bjelovaru

* 2. juna svirka u Čakovcu

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.