Bakirova Severna Koreja: U BiH zbog JEDNE emisije Ćirilice IZREČENA OŠTRA KAZNA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2018, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bakirova Severna Koreja: U BiH zbog JEDNE emisije "Ćirilice" IZREČENA OŠTRA KAZNA! (VIDEO)

Regulatorna agencija za komunikacije (RAK) izrekla je Alternativnoj televiziji (ATV) novčanu kaznu od 34 hiljade KM (18,684.86 evra) zbog emitovanja emisije "Ćirilica"

Reč je o emisiji koja je emitovana 9. i 16. jula 2018. godine, a u kojoj je tema bila Srebrenica.

Urednik i voditelj ove emisije Milomir Marić kao goste je pozvao Vojislava Šešelja i Vinka Pandurevića.

- Svake godine kada televizija prenosi, kada dođu strani državnici, oni donose mrtva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tela ko zna odakle i sahranjuju u Srebrenici - rekao je Marić u diskusiji s Vojislavom Šešeljom.

Ova odluka donesena je na osnovu žalbe koju je RAK-u podneo zastupnik u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sadik Ahmetović iz SDA, koji je tvrdio da je u emisiji "umanjivan broj žrtava".

XXI vek, Bosna i Hercegovina i novčana kazna zbog iznošenja mišljenja i političkih stavova! SRAMOTA!

A, upravo u toj emisiji Šešelj je rekao javno ko je organizator streljanja muslimana u Srebrenici! Više o tome čitajte OVDE!

Pratite nas i na našem Instagram nalogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.