Bake se obnažile za humanitarni kalendar

Izvor: Blic, 30.Mar.2015, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bake se obnažile za humanitarni kalendar

Zvezde kalendara čiji prihod od prodaje ide u humanitarne svrhe dobro su zagazile u 80-te i 90-te ali to nije sprečilo korisnike staračkog doma iz Ohaja da pokažu malo kože.

Mis Marta ima 88 godina i na sebi osim zelenog cilindra nema ništa više. Na duplerici su dve žene u 90-im koje igraju poker sa strateški postavljenim, velikim kartama, dok Doti Ruter na strani za februar uživa u penušavoj kupki, a pored nje leže čokolade i donji veš.

Sa 87, Ruter je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << isto godište kao i ostala tri najmlađa modela koje krase naslovnu stranu kalenara gde njihova bosa stopala i gola ramena vire iza banera kojim se reklamira njihov dom Plezant Pointe u Barbertonu, Ohaju. Upravnica doma rekla je lokalnim medijima da su se stanovnici doma lepo zabavljali na snimanju, a da novac od kalendara koji se prodaje za 12 dolara ide u fond koji školskoj deci Barbertona kupuje cipele.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.