Baka Marica (78) i njen pastorak Siniša (50) zaklani u rođenoj kući: Komšije ih našle u lokvi krvi! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2018, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baka Marica (78) i njen pastorak Siniša (50) zaklani u rođenoj kući: Komšije ih našle u lokvi krvi! (VIDEO)

Beživotna tela Marice M. (76) i Siniše M. (50), njenog pastorka, pronađena su u subotu oko 13 sati u porodičnoj kući u Zagrebu

Ubijeni su nožem, ali ga policija još nije pronašla. Tragaju za oružjem, ali i za ubicom.

Komšija je pronašao beživotno Maričino telo. Ležala je na leđima u krvi, pa je odmah istrčao iz kuće da pozove majku jer je mislio da joj je pozlilo i da je pala. Kad je njegova majka ušla u kuću, shvatila je da je Marica mrtva pa su odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izašli iz kuće i nazvali policiju.

Potom su počeli da dozivaju njenog pastorka Sinišu M. (50), koji u trošnoj kućici živi s maćehom otkad mu je pre 15 godina preminuo otac. Nije se javljao. Kasnije su saznali da je policija u spavaćoj sobi na krevetu pronašla njegovo mrtvo telo.

Komšije su rekle da s porodicom nikad nije bilo problema.

- To su jako dobri ljudi. I on i ona. On je imao nekih psihičkih problema zbog kojih se lečio, znam da je bio nesposoban za rad, ali nikad nije bio nasilan. Mi smo znali da ga moramo pustiti ako nije dobre volje i sve će biti ok - pričaju ostali meštani. Još nije poznat motiv dvostrukog ubistva.

Doznaje se da je Siniša, kao 100-postotni invalid, nasledio očevu penziju, primao je i socijalnu pomoć, dok je Marica primala penziju. Uz to, navodno su imali i ušteđevinu pokojnog Maričinog supruga i novac od prodaje kuće na Kajzerici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.