Baka (78) opljačkala banku po treći put; Policija u šoku FOTO

Izvor: B92, 11.Apr.2023, 15:23

Baka (78) opljačkala banku po treći put; Policija u šoku FOTO

Policija iz Misurija je saopštila da je penzionerka Boni Guč uhapšena zbog treće pljačke banke.

Guč je ušla u Gopert banku i navodno predala poruku blagajnici tražeći hiljade u gotovini.

Guč, "iza sebe" već ima dve osude za pljačke banaka. Poslednji put kada je izela pljačku 2020. godine, njen sin je rekao da je napustila kuću ljuta rekavši "da ide da opljačka banku“. Ovom prilikom, 78-godišnjakinja je ostavila poruku "Hvala i izvini, nisam htela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da te uplašim", nakon čega se odvezla sa svojim plenom.

Boni Guč sada sedi u zatvoru, a kaucija za njen izlazak iznosi 23.000 dolara.

Noseći crnu masku "N95", crne naočare za sunce i gumene rukavice, ušla je u banku prošle srede i predala blagajniku poruku na kojoj je pisalo "Predajte 13.000 dolara u malim apoenima", pokazuju sudski dokumenti do kojih je došao Kanzas Siti Star.

Na snimku za nadzor se vidi kako Boni Guč u jednom trenutku lupa po šalteru, naređujući zaposlenima da brže predaju novac, rekli su tužioci.

Službenici policijske uprave odgovorili su na pozive o "pljački u toku" oko 15:20 po lokalnom vremenu i zatekli su Boni Guč u svom vozilu dok se "jako osećala na alkohol", sa gotovinom razbacanom po podu.

"Kada su joj policajci prvi put prišli, bili su nekako zbunjeni... Izašla je mala starica", rekao je šef policije Tomi Rajt za Kanzas Siti Star.

"U početku nismo bili sigurni da imamo pravu osobu".

Bonina prva pljačka banke bila je u Kaliforniji 1977. godine, a druga 2020. godine, gde je navodno predala blagajniku rođendansku čestitku na kojoj je pisalo "Ovo je pljačka".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.