Bajkeri obučeni u odela Deda Mraza delili poklone deci

Izvor: N1 televizija, 23.Dec.2017, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajkeri obučeni u odela Deda Mraza delili poklone deci

Članovi moto zajednice "BJBikers" i ove godine tradicionalno su posetili decu u Ustanovi za decu i mlade "Sremčica" i odneli im specijalno pripremljenje poklone.

Više stotina članova kluba bajkera okupilo se ispred Skupštine grada Beograda odakle su se, obučeni u odela Deda Mraza, u dugoj koloni uputili ka Domu za nezbrinutu decu sa posebnim potrebama u Sremčici i obradovali štićenike te ustanove pred novogodišnje praznike.

Bajkeri već 11. godinu zaredom organizuju >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ovu humanitarnu akciju, tokom koje se druže sa decom iz doma.

I deca su svojim gostima pripremili poklone, a u toj ustanovi kažu da je bajkeri svojim potezom pružaju nesebičnu podršku njihovim korisnicima, hrabreći ih, kako kažu, da iskorače ka zajednici i budu njen deo.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.