Bajkeri ni ove godine neće izneveriti decu

Izvor: Mondo, 20.Dec.2016, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajkeri ni ove godine neće izneveriti decu

Več tradicionalno, motociklisti obučeni u Deda Mraz odela, će deci ometenoj u razvoju u Domu Sremčica podeliti novogodišnje paketiće.

Foto: Asocijacija motociklista Srbije

Deca u domu u Sremčici i ove godine družiće se sa momcima velikog srca.

U subotu 24. decembra od 10 sati više od 300 motociklista obučenih u Deda Mraz odela, okupiće se ispred Skupštine grada Beograda i u impresivnoj koloni motocikala odvešće se do Doma u Sremčici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Pored paketića, motociklisti su pripremili i bogat zabavni program koji će uveseliti mališane Doma u Sremčici, navodi  se u saopštenju Asocijacije motociklista Srbije.

Nada živi u domu "Sremčica"

Od 2007. godine, svake poslednje subote u kalendarskoj godini, više stotina motociklista obučenih u Deda Mraz odela okuplja se ispred Skupštine grada Beograda i odlazi do doma u Sremčici gde deci ometenoj u razvoju pre svega donose radost.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.