Bajern kod kuće odigrao nerešeno na proslavi titule

Izvor: Vesti-online.com, 29.Mar.2014, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern kod kuće odigrao nerešeno na proslavi titule

Fudbaleri Bajerna iz Minhena zabeležili su danas prvi prvenstveni nerešen meč još od početka oktobra, pošto su kod kuće odigrali 3:3 sa Hofenhajmom u 28. kolu Bundeslige.

Klaudio Pizaro (Bajern) i Sejad Selaković  

Bajern je u prošlom kolu odbranio titulu pobedom nad Hertom u gostima, ali svoje navijače danas nije obradovao trijumfom. Gosti su danas poveli u 23. minutu preko Antonija Modestea, da bi Bajern preokrenuo na 3:1 do 40. minuta. Klaudio Pisaro >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je izjednačio u 31, a Džerdan Šaćiri je doneo vođstvo šampionu u 34. minutu.

 

Kada je Pisaro u 40. postigao svoj drugi gol, delovalo je da je meč rešen, ali borbeni gosti nisu tako mislili. Sejad Salihović je u 44. minutu postigao golčinu iz slobodnog udarca za 3:2, da bi Roberto Frimino u 75. posle lepog prodora doneo izjednačenje Hofenhajmu. Uprkos nerešenom rezultatu, Bajern ima 23 boda prednosti na čelu tabele šest kola pre kraja. Ovo je timu iz Minhena tek treći nerešeni rezultat u Bundesligi ove sezone, bez ijednog poraza. Poslednji put su u prvenstvu igrali nerešeno 5. oktobra, kada je bilo 1:1 sa Bajerom.

 

Drugoplasirana Borusija Dortmund pobedila je u gostima Štutgart 3:2 i tako održala bod prednosti u odnosu na Šalke, koji je u petak pobedio Hertu 3:2. Borusiji je pobedu doneo Marko Rojs u 82. minutu, a danas je zaigrao i reprezentativac Srbije Miloš Jojić, koji je ušao na teren u 76. minutu. Bajer Leverkuzen ponovo nije pobedio, a danas je dozvolio "fenjerašu" Braunšvajgu da odnese bod, pošto se utakmica završila 1:1. Leverkuzen sada ima 48 bodova, samo bod više od Volfsburga, koji je kod kuće pobedio Ajntraht 2:1. Majnc je pobedio Augsburg i sada je šesti sa 44 boda.

 

Kasnije danas igraju Frajburg i Nirnberg.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.