Bajern čerupa milionere

Izvor: Vesti-online.com, 18.Avg.2014, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern čerupa "milionere"

Bavarci spremaju novu bombu. Minhenski Bajern želi da nastavi praksu kupovine najboljih igrača Borusije iz Dortmunda, pa bi Mariju Geceu i Robertu Levandovskom društvo uskoro ponovo mogao da pravi Marko Rojs.

As Dortmunda Marko Rojs na meti bavarskog giganta

 

Predsednik Bajerna iz Minhena Franc Bekenbauer izjavio je da njegov klub želi da dovede fudbalera Borusije Dortmund Marka Rojsa, poučen dobrim iskustvom angažovanjem Gecea i Levandovskog.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << /> 

 

"Mogu Rojsa veoma dobro da zamislim u Bajernu. Ako možete da dovedete igrača njegove klase, morate da pokušate. Ako ne pređe u Bajern 2015. preći će u neki drugi veliki klub, poput Real Madrida ili Mančester junajteda", rekao je Bekenbauer za list Bild.

 

Rojs je 2012. došao u Dortmund iz Borusije Menhengladbah i u međuvremenu postao jedan od najboljih i najtraženijih nemačkih fudbalera.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.