Bajden prognozirao svoju smrt: Biću mrtav do 2020 VIDEO

Izvor: B92, 22.Jul.2023, 15:46

Bajden prognozirao svoju smrt: "Biću mrtav do 2020" VIDEO

Američki predsednik Džo Bajden bi do sada trebalo da je mrtav, barem je to bila njegovo "predviđane" dok je bio senator.

Džo Bajden, dok je bio američki senator iz Delavera, izneo je predviđanje o svojoj smrti tokom govora 1991. na Pravnom koledžu u Detroitu. Sada, tri decenije kasnije, on je najstariji predsednik SAD.

On je studentima prava govorio o važnosti izbora sudija Vrhovnog suda.

Njihove odluke "uticaće na ono što se dešava u ovoj zemlji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dugo nakon što senatora Bajdena ne bude, dugo nakon što predsednika Buša ne bude, dugo nakon što administracija predsednika Regana bude zaboravljena", rekao je tada Bajden.

"Ako pravda Dejvid Souter poživi, ako Bog da, dokle god je sadašnja prosečna starost suda, on će donositi značajne odluke do 2020. godine. Po svoj prilici, ja ću do tada biti mrtav i nestati," rekao je tada senator Bajden studentima.

Obe Bajdenove prozgnoze su se ispostavile pogrešnim. On je živ i obavlja funkciju predsednika Amerike, a sudija Souter se penzionisao 2009. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.