Bajden ponudio pomoć

Izvor: B92, 28.Jan.2023, 10:07

Bajden ponudio pomoć

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden je razgovarao sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanijahuom.

Bajden je ponudio "svu potrebnu pomoć i podršku", nakon terorističkog napada u sinagogi u predgrađu Jerusalima, saopštila je Bela kuća.

U terorističkom napadu na sinagogu u naselju Neve Jakov u Jerusalimu poginulo je sedam ljudi, 10 je povređeno, a napadač je 21-godišnji Palestinac poreklom iz istočnog Jerusalima Alkam Kairi.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navodi policija, Kairi, koji je ubijen, nije imao nikakve veze sa poznatim terorističkim organizacijama i njihovim ćeljama pre napada, prenosi Jerusalim post.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajden ponudio podršku Izraelu posle terorističkog napada Palestinca u istočnom Jerusalimu

Izvor: Danas, 28.Jan.2023

Predsednik SAD Džozef Bajden je kasno sinoć u razgovoru sa premijerom Izraela Benjaminom Netnjahuom ponudio podršku svoje zemlje posle oružanog terorističkog napada u istočnom Jerusalimu, u kome je ubijeno sedmoro Izraelaca.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.