Bajden opet srušio internet; Ne, nije se skršio i ne nije lupetao FOTO

Izvor: B92, 10.Jul.2023, 12:39

Bajden opet "srušio" internet; Ne, nije se "skršio" i ne nije "lupetao" FOTO

Društvene mreže ponovo su se “srušile” zbog američkog predsednika.

Ovaj put nije pao, nije se sapleo, a nije ni "lupetao" i mešao imena država i zvaničnika.

Naime, američki predsaednik Džo Bajden nije nosio čarape sa patikama, pre nego što se ukrcao na “Air Force One” i krenuo na NATO samit u Litvaniji.

Vremešni Džo Bajden bio je ubučen u košulju, sako i elegantne pantalone dok je prilazio avionu, ali uprkos elegantnom “outfit”, na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nogama je imao patike. Bez čarapa. To je fotograf Dag Mils posebno istakao u objavi na Tviteru, na što se odmah “zakačilo” na stotine komentatora.

Ali, Mils se suočio s odgovorima drugih korisnika Tvitera koji su, čini se, stali na stranu Bajdena u pogledu njegovog modnog izbora.

Mnogi su ga pravdali da su patike napravljene od prozračnog materijala i da su namenjene za nošenje bez čarapa. Drugi su pak rekli da bi predsednik trebalo da dobije zabranu pojavljivanja.

“Verovatno nevidljive ili niske čarape. Nose ih svi koje znam”, rekao je jedan kosrisnik.

“Slip-on Skečers dizajnirane su za nošenje bez čarapa. Tkanina je lagana i prozračna, omogućujući nogama da ostanu hladne i suve. Osim toga, đon je dizajniran da pruži maksimalnu udobnost i udobnost bez potrebe za čarapama‘, objasnio je drugi.

“Ni ja ne nosim čarape uz svoje Skečers”, rekao je treći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.